Even voorstellen: het bestuur 

Een nieuwe stichting met een nieuw bestuur! Graag stellen zij zich aan jullie voor.

Marleen van de Laar | Voorzitter
Ik ben Marleen van de Laar en aan mij de enorme eer om voorzitter te mogen zijn van Stichting Mini Theater S! Al van jongs af aan is dans mijn grote passie en daarnaast koester ik ook een grote liefde voor alles wat te maken heeft met theater, kunst, cultuur en muziek. Om dit alles toegankelijk te kunnen maken voor iedereen – zowel voor de makers als het publiek, met, voor en door inwoners van Roermond – vind ik dan ook fantastisch. Ik heb er ontzettend veel zin in om dit mooie initiatief samen met Silvia, collega-bestuursleden en alle andere betrokkenen te gaan vormgeven. Het wordt een mini theater met grootse impact!

Loraine Meijers | Secretaris
Mijn naam is Loraine Meijers. Ik ben al jaren verbonden aan Silvia’s Danceschool: als lid, docent, Silly Girl en vanaf nu dus ook bestuurslid voor Mini Theater S. Het is een eer om dit te mogen doen en op deze manier iets te kunnen betekenen voor het theater, de wijk en de stad. Dit zal ik dan ook doen met veel enthousiasme en alle vertrouwen in Silvia en de andere bestuursleden. Ik kijk uit naar de mooie dingen die er staan te gebeuren.

Meity Feher | Penningmeester
Mijn naam is Meity Feher. Ik dans momenteel ruim 25 jaar met veel plezier bij Silvia. Silvia’s Dansschool voelt voor mij als een veilige thuishaven, waar verbinding, expressie en ontwikkeling centraal staan. Vanuit een groot hart voor educatie en dans vind ik het een enorme eer om samen met dit hechte team Roermond een culturele boost te geven met het nieuwe mini theater!

Lianne Pijls-Aben | Algemeen bestuurslid
Mijn naam is Lianne Pijls en net als de anderen enthousiast bestuurslid van Stichting mini theater S. Ik ben al jaren verbonden aan Silvia’s Danceschool en ook al woon ik inmiddels in het zuiden van Limburg, ik kom graag nog iedere week naar de dansles in Roermond. We hebben samen veel meegemaakt, bijzondere optredens en artiesten, en nu gaat het avontuur verder met Stichting mini theater S. Ik heb er zin in en kijk uit naar een gezellige en creatieve samenwerking!

Xue-Fang Hu | Algemeen bestuurslid en projectleider
Mijn naam is Xue-Fang. Zowel mijn kinderen als ikzelf zijn al jaren verbonden aan Silvia’s Dance School, waar ik sinds jaar en dag meerdere keren per week te vinden ben. Toen Silvia me vroeg of ik bij het bestuur van Stiching mini theater S  wilde komen, hoefde ik daar absoluut niet over na te denken! Natuurlijk wil ik meewerken aan dit mooie initiatief. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit laagdrempelige theater iets geweldigs gaan betekenen voor de buurt en de inwoners van de andere wijken van Roermond. Ik kijk er ontzettend naar uit om dit nieuwe avontuur samen met de andere bestuursleden en inwoners van Roermond vorm te geven.

Scroll naar boven