ONZE MISSIE

Sfeer, licht, ruimte, dansvloer, muziek en… theaterstoelen! Kortom: alle ingrediënten die je nodig hebt om een voorstelling te maken, zijn aanwezig in mini theater S. Ook hebben we een prachtig netwerk van creatieve makers en begeleiders waarmee we op eigen initiatief en in opdracht programma’s en projecten ontwikkelen.

Stichting mini theater S wil theatermakers een plek bieden om te creëren en presenteren. Zelfstandig, of met ondersteuning vanuit de stichting of ons netwerk. We werken samen met het onderwijs, jongerenwerk, welzijnswerk, dansscholen en de al aanwezige theaters in Roermond.

Cultuur- en theaterprojecten
Heb je een mooi idee voor een cultuur- of theaterproject en heb je interesse om hiervoor samen te werken met Stichting mini theater S? Dan maken we graag kennis met je! Laat je gegevens achter via onze contactpagina en we nemen snel contact met je op.  

Ruimte huren
Onze theaterruimte beschikt over een ruime (dans)vloer, 99 theaterstoelen, spiegels, spotlights en sfeerverlichting. Dat maakt de ruimte geschikt om een voorstelling te geven, maar bijvoorbeeld ook voor wijkondersteunende activiteiten, een teambuildingsactiviteit of een sportieve of zakelijke training of workshop. Door het theater te huren, steun je Stichting mini theater S, zodat we nog veel meer mooie activiteiten kunnen ontwikkelen en plooien! Heb je interesse om de zaal voor een of meerdere dagdelen te huren en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact
met ons op.

Scroll naar boven